سایت گردشگردی

آش اوماج (اوماج آشی)

آش اوماج، یکی از آش های سنتی تبریز است که اغلب در فصول سرما تهیه می‌شود. این آش به خاطر جلوگیری از سرماخوردگی بسیار طرف دار دارد.

مواد لازم برای این آش عبارتند از:

 

  • عدس
  • پیاز
  • نمک
  • کره محلی ۲
  • سبزیجات معطر "ریحان، تره، مرزه"

 

مواد لازم برای اوماج:

  • آرد
  • زردچوبه
  • نمک

زمان حدودی برای پخت این غذا دوساعت می باشد.

آداب و رسوم مشابه

آش آبغوره ( آش گوجه فرنگی )

آش آبغوره ( آش گوجه فرنگی )

مشاهده
آش شیله عدس

آش شیله عدس

مشاهده
آش کلم برگ

آش کلم برگ

مشاهده
آش گوشواره

آش گوشواره

مشاهده