سایت گردشگردی

سرداشی

بنج غذای محلی همدان (کاچی، سرداشی، آبگوشت بزباش، کلم و یخنی) در انتظار ثبت ملی می‌باشند. سرداشی یکی از غذاهای استان همدان می‌باشد که خاصیت غذایی بالایی دارد. این غذا شبیه برخی از غذاهای تبریز می‌باشد. در قدیم مردم همدان بعد از آماده سازی مواد این غذا، آن را به سنگکی می بردند تا آن را روی تنور سنگی قرار دهد تا طبخ شود.

مواد لازم برای پخت سرداشی:

  • گوشت گوسفندی
  • سیب زمینی
  • پیاز
  • فلفل سبز
  • سیب زمینی و گوجه فرنگی ورقه شده برای روی کباب
  • دارچین، فلفل سیاه، زرد چوبه، نمک
  • جوش شیرین

آداب و رسوم مشابه

آش گوجه فرنگی

آش گوجه فرنگی

مشاهده
لباس محلی همدان

لباس محلی همدان

مشاهده
شیره پزی

شیره پزی

مشاهده
آبگوشت قنبید ( قنبیت )

آبگوشت قنبید ( قنبیت )

مشاهده