سایت گردشگردی

آش انار (اراک )

هر فصلی که آغاز می‌شود میوه‌های مخصوصی دارد و در فصل پاییز مردم اراک به‌دلیل وجود انار در این منطقه بسیار طرف‌دار این آش هستند. طعم ترش و شیرین انار مزه‌ی متفاوتی به این آش می‌دهد.

مواد لازم برای طبخ این آش عبارتند از:

  • برنج
  • سبزی آش
  • لپه
  • پیاز سرخ‌کرده
  • گوشت چرخ‌کرده
  • انار "یا رب‌انار"
  • گلپر
  • روغن
  • نمک و فلفل

می‌توانید به جای لپه از لوبیا‌قرمز وعدس استفاده کنید.

مدت زمان پخت این غذا حدود دوساعت و نیم می‌باشد.

آداب و رسوم مشابه

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک

مشاهده
آش آماج

آش آماج

مشاهده
آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

مشاهده
اشکنه اراکی

اشکنه اراکی

مشاهده