سایت گردشگردی

رنگینک

رنگینک نوعی شیرینی که بیشتر در فصل رطب تهیه می‌شود، اگرچه می‌توان به جای رطب از خرما نیز استفاده کرد. این شرینی برای کسانی که طبع سرد دارند مناسب می‌باشد. بیشتر در قسمت‌های جنوبی مانند خوزستان، فارس و کرمان به این شیرینی علاقه دارند.

مواد لازم:

  • روغن
  • آرد
  • رطب‌ بدون هسته
  • گردو

زمان تهیه و آماده‌سازی حدود نیم ساعت می‌باشد.

آداب و رسوم مشابه

دمپخت ماهی ( لخلاخ )

دمپخت ماهی ( لخلاخ )

مشاهده
فلافل

فلافل

مشاهده
قیمه بوشهری با شکر پلو

قیمه بوشهری با شکر پلو

مشاهده
لگیمات

لگیمات

مشاهده