سایت گردشگردی

دویماج

دویماج غذایی برای صبحانه و عصرانه که سریع آماده می‌شود و یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی به شمار می‌آید. این غذا در تابستان با میوه‌های تابستانی(انگور و هندوانه) و سبزی خوردن بسیار لذیذ می‌باشد.

مواد لازم شامل:

  • نان خشک تبریزی
  • آب یا دوغ
  • پنیر تبریز
  • کره
  • گردو

مدت زمان آماده‌سازی این غذا نیم ساعت می‌باشد.

آداب و رسوم مشابه

آش آبغوره ( آش گوجه فرنگی )

آش آبغوره ( آش گوجه فرنگی )

مشاهده
آش اوماج (اوماج آشی)

آش اوماج (اوماج آشی)

مشاهده
آش شیله عدس

آش شیله عدس

مشاهده
آش کلم برگ

آش کلم برگ

مشاهده