سایت گردشگردی

آش آماج

آش آماج یکی از غذاهای لذیذ و سنتی استان همدان می‌باشد. 

مواد لازم برای طبخ این آش عبارت است از:

  • سبزی آش
  • پیاز داغ
  • سیر
  • عدس
  • لوبیا چشم‌‌بلبلی
  • تخم‌مرغ
  • نمک و فلفل و زردچوبه

مدت زمان پخت این غذا حدود یک ساعت و نیم می‌باشد.

 

 

آداب و رسوم مشابه

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک

مشاهده
آش انار (اراک )

آش انار (اراک )

مشاهده
آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

مشاهده
اشکنه اراکی

اشکنه اراکی

مشاهده