سایت گردشگردی

خورش ماست ( خورشت ماست )

خورش ماست یا خورشت ماست یکی از غذاهای بومی استان اصفهان می باشد. در قدیم خورش ماست یک غذای درباری اصلی بوده است اما امروزه به عنوان دسر مصرف می‌شود. اطلاعات دقیقی در رابطه با تاریخچه خورش ماست در دست نمی‌باشد اما می‌توان گفت بیش از یک سده است که در میهمانی‌های مجلل و بزرگ اصفهان دیده می‌شود. 

مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از:

  • گوشت گردن
  • ماست چکیده بی نمک
  • شکر
  • زرده تخم مرغ
  • آب
  • پیاز
  • گلاب
  • زردچوبه، نمک
  • زعفران
  •  خلال پسته، بادام و زرشک 

برخی به جای شکر و گلاب از نمک و فلفل استفاده می‌کنند. (سبک هندی)

زمان پخت و آماده‌سازی حدود دوساعت می‌باشد.

آداب و رسوم مشابه

آش سماق

آش سماق

مشاهده
بریان اصفهان

بریان اصفهان

مشاهده
کله جوش ( کاله جوش )

کله جوش ( کاله جوش )

مشاهده
لباس محلی اصفهان

لباس محلی اصفهان

مشاهده