سایت گردشگردی

تتالی (ته تالی)

تتالی یکی از غذاهای سنتی اراک می‌باشد.در اراک  تالی ظرفی به شکل تابه با ته گود استو این غذا چون در ته تالی طبخ می‌شود به نام تتالی (ته تالی) معروف است. 

مواد اولیه برای پخت این غذا عبارت است از:

  • گوشت نیم کیلو (مخلوط گوساله و گوسفندی چرخ شده)
  • سیب زمینی
  • گوجه فرنگی
  • پیاز
  • برنج (اختیاری)
  • سبزی (گشنیز و جعفری)
  • نمک، فلفل، زردچوبه

 

آداب و رسوم مشابه

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک

مشاهده
آش آماج

آش آماج

مشاهده
آش انار (اراک )

آش انار (اراک )

مشاهده
آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

مشاهده