سایت گردشگردی

بریان اصفهان

بریان اصفهان معروف‌ترین غذای سنتی اصفهان می‌باشد که آوازه‌اش در بسیاری از کشورهای جهان پیچیده است و بیشتر مسافرانی که به اصفهان می‌آیند این غذا را امتحان می‌کنند.

متاسفانه اغلب مردم این غذا را به نام بریانی می دانند در صورتی که بریانی غذایی مربوط به شبه قاره هند می‌باشد و این غذا بریان نام دارد.

بریان به خاطر گوشت و دنبه جزو غذاهای چرب محسوب می‌شود.

 مواد لازم برای تهیه بریانی عبارت است از:

  • گوشت گوسفند بدون استخوان
  • دنبه
  • جگر سفید گوسفند
  • پیاز
  • زردچوبه
  • دارچین
  • خلال بادام و پسته
  • زعفران
  • نمک و فلفل

آداب و رسوم مشابه

آش سماق

آش سماق

مشاهده
خورش ماست ( خورشت ماست )

خورش ماست ( خورشت ماست )

مشاهده
کله جوش ( کاله جوش )

کله جوش ( کاله جوش )

مشاهده
لباس محلی اصفهان

لباس محلی اصفهان

مشاهده