سایت گردشگردی

آبگوشت لوبیا سفید

این غذا در کاشان بیشتر در ایام ماه محرم و صفر طبخ می‌شود. در قدیم آب کاشان به علت املاح زیاد سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شده و مردم برای جلوگیری از این غذا استفاده می‌کردند.

مواد لازم برای پخت این غذا عبارتند از: 

  • گوشت گوسفندي با استخوان
  • لوبيا‌سفيد
  • پياز 
  • رب گوجه‌فرنگي
  • نمک، فلفل و زرد‌چوبه

علاوه بر مواد بالا می‌توان از سیب‌زمینی برای لعاب بیشتر استفاده کرد.

پس از پخت، گوشت و لوبیا را در دیگ‌های مسی با گوشت کوب‌های تخماق "گوشت کوب‌هایی با دسته‌های بلند" له می کنند.

مدت زمان پخت این غذا به دلیل وجود گوشت نسبتا طولانی می‌باشد.

 

آداب و رسوم مشابه

خورش نخود آله

خورش نخود آله

مشاهده
آبگوشت قنبید ( قنبیت )

آبگوشت قنبید ( قنبیت )

مشاهده
آش سماق

آش سماق

مشاهده
بریان اصفهان

بریان اصفهان

مشاهده