سایت گردشگردی

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و محلی استان مرکزی به خصوص شهر اراک می باشد. هم‌چنین از غذاهای محلی استان آذربایجان غربی "به ترکی قورت شورباسی" نیز محسوب می‌شود.

مواد لازم برای پخت این غذا عبارتند از:

  • گوشت گوسفند
  • نخود
  • پیاز
  • سیب‌زمینی
  • کشک ساییده
  • آب
  • نعنا داغ
  • زردچوبه
  • نمک و فلفل
  • گل زرد

 

آداب و رسوم مشابه

آش آماج

آش آماج

مشاهده
آش انار (اراک )

آش انار (اراک )

مشاهده
آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

مشاهده
اشکنه اراکی

اشکنه اراکی

مشاهده