سایت گردشگردی

آش دوغ

این آش بیشتر در آذربایجان غربی پخته می‌شود و جزو غذاهای اصیل و محلی این منطقه می‌باشد. آش دوغ به دلیل وجود دوغ و سیر زیاد باعث افت شدید فشارخون می‌شود، پس بهتر است در خوردن آن زیاده‎‌روی نکنید.

مواد لازم برای این آش عبارت است از:

  • نخود
  • سبزی "تره، جعفری، شوید"
  • برنج
  • دوغ گازدار
  • نمک
  • فلفل
  • سیر تازه 

در صورت تمایل می توانید از جوپرک نیز استفاده کنید.

زمان پخت این غذا حدود یک ساعت می‌باشد.

آداب و رسوم مشابه

آش بلغور ( یارما شورباسه )

آش بلغور ( یارما شورباسه )

مشاهده
آش یخ

آش یخ

مشاهده
آش یرتخلی (آش کلم)

آش یرتخلی (آش کلم)

مشاهده
خورشت کنگر ( کنگر خورشه )

خورشت کنگر ( کنگر خورشه )

مشاهده