سایت گردشگردی

آش دنگو

آش دنگو از غذاهای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد می‌باشد، این غذا مملو از حبوبات و در فصل زمستان بیشتر طرف دار دارد. به اعتقاد مردم این آش برای سرماخوردگی مفید است.

این آش دارای گیاه دارویی است، که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می روید و به آن لیزک می گویند.

مواد لازم برای آش دنگو عبارتند از:

  • عدس
  • لوبیا چشم بلبلی
  • لیزک 
  • ماش
  • نخود
  • گندم
  • ادویه
  • زردچوبه
  • نمک و آب

مدت زمان لازم برای پخت این غذا حدود یک ساعت می‌باشد.

 

آداب و رسوم مشابه

پوشاک محلی کهکیلویه و بویراحمد

پوشاک محلی کهکیلویه و بویراحمد

مشاهده
نان بلیط یا بلوط

نان بلیط یا بلوط

مشاهده
آبگوشت قنبید ( قنبیت )

آبگوشت قنبید ( قنبیت )

مشاهده
آبگوشت کشک

آبگوشت کشک

مشاهده