سایت گردشگردی

آش جودوغ

آش جودوغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی درست می‌شود. این آش را معمولا شب چهارشنبه سوری می پزند و در برخی از مناطقی خمین طبخ آن در ظهر عید مرسوم می‌باشد.

می توان گفت مواد اولیه این آش شامل جو پوست کنده، نخود، لوبیا، سبزی آش، کشک، نعناداغ، ادویه، گل زرد است.

مواد لازم برای پخت آش عبارتند از:

  • بلغور جو
  • سبزی آش و اسفناج
  • نخود
  • لوبیا قرمز
  • دوغ غلیظ چرب
  • پیاز داغ 

آداب و رسوم مشابه

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک

مشاهده
آش آماج

آش آماج

مشاهده
آش انار (اراک )

آش انار (اراک )

مشاهده
آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

آش ترخینه شکمبه (سیرابی)

مشاهده