سایت گردشگردی

پنیر تالشی

یکی از مقویترین پنیرها، پنیر تالش میباشد زیرا شیر گوسفند را بدون گرفتن خامه شیر به پنیر تبدیل میکنند. اگرچه این پنیر به‌صورت سنتی تهیه میشود اما گردشگران این پنیر را در کنار دیگر سوغاتهای گیلان جای‌داده‌اند.

در فصل بهار زنان تالش از ساعت 11 تا 12 و در تابستان در حدود ساعت 13 تا 14 گوسفندان را میدوشند و سپس با آن پنیر درست میکنند. پنیر تازه قیمت کمتری نسبت به پنیر کهنه دارد، زیرا پنیر کهنه نمک‌سود شده و مدت‌ زمان بیشتری، سالم میماند.

آداب و رسوم مشابه

بادام زمینی آستانه اشرفیه

بادام زمینی آستانه اشرفیه

مشاهده
برنج آستانه اشرفیه

برنج آستانه اشرفیه

مشاهده
چای لاهیجان

چای لاهیجان

مشاهده
آبلیمو ، گلاب و عرقیجات

آبلیمو ، گلاب و عرقیجات

مشاهده